تبلیغات
باران یاس - گلوکومتر و میوه
تاریخ : یکشنبه 28 آبان 1391 | 12:17 | نویسنده : فاطمه غلامی
تمیز کردن نوک انگشت با الکل برای کار با گلوکومتر کافی نیست و لازم است پیش از آن، بیماران دست‌های خود را حداقل با آب خالی بشویند.

گلوکومتر

قابل توجه دیابتی‌ها: وقتی که شما میوه‌ای را پوست می‌کنید یا با دست می‌خورید، نوک انگشت‌هایتان به ذرات کوچک میوه که حتی قابل رویت نیستند آلوده می‌شود و وقتی گلوکز خونتان را با گلوکومتر از نوک همین انگشت چک می‌کنید، این عدد اشتباهاً بالاتر نشان داده می‌شود.

 

یک مطالعه جدید در توکیوی ژاپن روی 10 فرد داوطلب سالم این نکته جالب را نشان داده است.

نکته باز هم جالب‌تر این است که این ذرات ریز میوه تا زمانی که فرد دست‌هایش را زیر شیر آب نشوید پاک نمی‌شوند و حتی با مالیدن الکل هم (که معمولاً برای ضدعفونی کردن محل قبل از زدن سوزن گلوکومتر کاربرد دارد) از بین نمی‌روند.

 

برای این مطالعه ابتدا افراد گلوکز خونشان را به عنوان پایه با گلوکومتر چک کردند. سپس تعدادی پرتقال، کیوی و انگور را پوست کندند (بدون اینکه آن‌ها را بخورند) و مجدداً گلوکز خونشان را بدون شستن دست‌ها، پس از مالیدن الکل و پس از شستن زیر شیر آب چک کردند.

وقتی که شما میوه‌ای را پوست می‌کنید یا با دست می‌خورید، نوک انگشت‌هایتان

به ذرات کوچک میوه که حتی قابل رویت نیستند آلوده می‌شود و وقتی گلوکز خونتان را با گلوکومتر از نوک همین انگشت چک می‌کنید، این عدد اشتباهاً بالاتر نشان داده می‌شود

سطح پایه گلوکز خون این افراد 90 میلی‌گرم در دسی لیتر بود ولی بعد از پوست کندن پرتقال، کیوی و انگور به ترتیب به 170، 180 و 360 میلی‌گرم در دسی لیتر به صورت متوسط رسید.

 

کشیدن سواب آغشته به الکل حتی برای 5 نوبت پیاپی نتوانست این اعداد را به میزان واقعی خود برگرداند.

http://nursetabas.blogfa.com




طبقه بندی: دانستنیهای پرستاری،
برچسب ها: گلوکومتر،